به گزارش همشهری آنلاین، انتخاب به نقل از نیویورک تایمز نوشت: برای بسیاری، کاهش نمک در رژیم غذایی حتی میتواند تاثیری بزرگ بر کاهش فشار خون داشته باشد.
تعداد زیادی از مطالعات در مورد کیفیت متفاوت مصرف سدیم و سلامتی، آونگ را به جلو و عقب چرخانده و مقررات را برای محدود کردن سدیم در اکثر غذاهای تجاری آماده کرده است. برخی از افراد به توانایی سدیم در افزایش فشار خون حساس هستند، اما با توجه به میزان رایج فشار خون بالا و اجتناب از مصرف زیاد نمک، بسیاری از کارشناسان معتقدند که ایمنترین روش، کاهش کلی سطح سدیم در بدن است.
بیش از ۱۰۰ میلیون آمریکایی دارای فشار خون بالا هستند، اختلالی که خطر حمله قلبی و سکته مغزی را در آنها افزایش میدهد و برای بسیاری از افراد با مصرف زیاد سدیم بدتر میشود. فقط افزایش چهار میلی متری فشار خون-مثلاً از ۱۳۰ به ۱۳۴ میلیمتر جیوه-میتواند سلامت برخی از افراد را به خطر بیندازد و فشار خون کسانی که به نمک حساس هستند به میزان ۱۰ یا بیشتر میلی متر جیوه افزایش مییابد. یک رژیم معمولی با نمک بالا در سال ۲۰۱۰، تیمی از دانشگاه استنفورد تخمین زدند که کاهش حدود ۳۵۰ میلیگرم سدیم در روز (کمتر از یکششم قاشق چای خوری) فشار خون سیستولیک را تنها ۱.۲۵ میلیمتر جیوه کاهش میدهد، اما از حدود یک میلیون سکته مغزی و حمله قلبی جلوگیری میکند.
نظر شما